Lianda van der Schilden live in Aalsmeer By Night

Donderdag 28 maart a.s. treedt Lianda van der Schilden live op in het programma Aalsmeer By Night. Zij is zangeres en begeleidt zich zelf op gitaar. Lianda zal een aantal nummers ten gehore brengen die zij zelf geschreven heeft. Ze is donderdag ook uitgenodigd om in Studio 22 te Hilversum deel te nemen aan de voorronden van het bekende tv-programma The Voice of Holland. Hierover zal zij in  Aalsmeer By Night natuurlijk haar ervaringen vertellen. Afgelopen zondag hebben we haar mogen beluisteren tijdens “Plug and Play” in The Beach waar zij twee mooie awards in ontvangst mocht nemen. Meer daar over in het programma Aalsmeer By Night dat gepresenteerd wordt door Rinus van Itterzon en Sandra Droogh.

Aalsmeer By Night wordt iedere donderdag  (behalve op de donderdagen dat er raadsvergaderingen zijn) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×