Verbouwing vordert, verhuizing nadert

Begin april zijn de werkzaamheden in de nieuwe studioruimte in de Crown Business Studios gestart.  Er wordt hard gewerkt. Bouwkundig is er al het nodige gebeurd: de gevel en de wand tussen keuken en studio zijn geplaatst, de stukadoor is geweest en er is al meer dan 500 meter kabel getrokken om alle aansluitingen te kunnen maken.
Op dit moment wordt ook het nieuwe studiomeubel gemaakt en dankzij de bijdrage van het Coöperatiefonds van de Rabobank kunnen we ook nieuwe apparatuur aanschaffen. Er worden veel verbeteringen doorgevoerd. Ook met Caiway worden goede stappen gemaakt om te komen tot een optimale en storingsvrije verbinding.

Het overzetten van de techniek gebeurt door de technische commissie. Het is zo gepland dat de luisteraars er in principe geen hinder van ondervinden. De nieuwe studio wordt opgebouwd terwijl we doordraaien vanuit de huidige studio.

De planning is als volgt: tussen woensdag 24 en vrijdag 26 april draait Radio Aalsmeer gewoon door, maar wel met beperkte middelen. Op vrijdag 26 april wordt de nieuwe studio aangesloten en vanaf zaterdag 27 april wordt er uitgezonden vanuit de nieuwe studio. Op deze zaterdag worden ook de overige spullen verhuisd. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud!

Met ingang van zaterdag 27 april zendt Radio Aalsmeer uit vanuit de nieuwe studio!

Gepubliceerd: 14 april 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×