Ecoschool, korenmolen en Alpe d'HuZes in Boeket Expresse

Het Boeket Expresse treintje zit maandag 17 juni weer erg vol. De wagonnetjes zijn ook dit keer weer volgeladen met het nieuws uit Aalsmeer en omgeving, de activiteitenagenda en de bioscoopagenda.
Ook zoeft om 15.30 uur Ronald Pordon van de Westplas Mavo voorbij. Denise van Vliet spreekt met hem over de certificering tot ‘ecoschool’. Om 16.30 uur komt het Boeket Expresse treintje langs korenmolen de Leeuw. U hoort een interview op locatie over het 150-jarig bestaan van de molen in de Zijdstraat. Tot slot spreekt Denise tussen 17.00 en 18.00 uur met Nico de Jong. Op 6 juni fietste hij de Alpe d’HuZes op om geld in te zamelen voor onderzoek in de strijd tegen kanker. Denise spreekt met hem over zijn beweegredenen en natuurlijk over hoe het hem is vergaan.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 juni 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×