Chain Reaction: een nieuw programma op Radio Aalsmeer

Met ingang van het nieuwe seizoen start er een nieuw programma op Radio Aalsmeer. Onder de voorlopige werktitel “Chain Reaction”  is een programma in voorbereiding waarin wekelijks een bekende dan wel onbekende Aalsmeerder centraal staat. De presentatie zal in handen zijn van twee medewerkers van het eerste uur die weer teruggekeerd zijn op het Radio Aalsmeer-nest: broer en zus Elbert en Mylène Huijts. Zij zullen op luchtige wijze wekelijks live een gast in de studio “doorzagen” over zijn of haar bezigheden, waarna deze het stokje (volgens het bekende principe) doorgeeft aan een volgende gast.
De overige invulling van het programma houden we nog even geheim, maar wel zijn we benieuwd wie u als eerste Aalsmeerder in de uitzending zou willen beluisteren. Van welke Aalsmeerder heeft u altijd al meer willen weten? Wie moet er eens in het zonnetje gezet worden? Laat het ons hier weten.

“Chain Reaction” zal iedere maandagavond worden uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur.

Houd de website in de gaten, want binnenkort volgt meer informatie over dit nieuwe programma!

Gepubliceerd: 7 juli 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×