Geslaagd Open Weekeinde Radio Aalsmeer

Afgelopen weekeinde stonden de studiodeuren van Radio Aalsmeer wijd open voor het publiek. Met name zondag was het een drukte van jewelste in en rond de Crown Business Studio’s: de praalwagens van het Aalsmeerse bloemencorso stonden op de parkeerplaats tentoongesteld en traden onder andere Bonnie St. Claire en José Hoebee live op. Op zaterdag waren o.a. interviews en een eerste debat tussen diverse fracties van Aalsmeerse politieke partijen te horen.

Het hele weekeinde stond in het teken van het Aalsmeerse bloemencorso. Radio Aalsmeer deed live verslag van de start van het corso. Verder was er zaterdag een live interview met Barbara Ploeger, Operational Manager van TV Studio’s Aalsmeer. Zij vertelde hoe Radio Aalsmeer op de huidige locatie terecht is gekomen.  Verder waren de uitzendingen middels een grote geluidsbox te horen in de hal van het studiocomplex  en bekeek menig bezoeker aan het tv-programma “Junior Songfestival” met opperste verbazing de mooie studio. Sommige fans deden zelfs een oproep om te gaan stemmen op hun favoriete kandidaat. Tenslotte waren de meeste fracties van de Aalsmeerse politieke partijen aanwezig om met elkaar in debat te gaan over diverse zaken, met alvast een schuin oog gericht naar de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Live interviews en optredens

Op zondag stonden de praalwagens van het Aalsmeerse bloemencorso tentoongesteld op de parkeerterrein van de Crown Business Studio’s en konden de bezoekers een kijkje nemen in de radiostudio. Tussen de met bloemen versierde wagens liep een reporter rond van de lokale omroep om rechtstreeks het publiek te vragen naar hun mening, maar was het ook mogelijk een plaatje aan te vragen en zelf aan te kondigen. ’s Middags  traden Bonnie Open Weekeinde 2013 Radio Aalsmeer_1St. Claiee, José Houbee (van Luv) en Radio Aalsmeers eigen zingende DJ Dennis Wijnhout live op op het aanwezige podium. Natuurlijk werd dit rechtstreeks uitgezonden via Aalsmeers eigen lokale omroep.
Ook aan de Kunstroute werd uitgebreid aandacht besteed: er reed een verslaggeefster langs vele kunstenaars om hen aan het woord te laten en meer te laten vertellen over hun eigen kunst.

Gepubliceerd: 24 september 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×