Musicus Robbert Tuinhof in "Door de Mangel"

Het programma “Door de Mangel” ontvangt maandag 4 november a.s. in de negende uitzending opnieuw een zeer aansprekende gast: musicus Robbert Tuinhof. In dit programma wordt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder aan de luisteraars voorgesteld en laat u kennismaken met zijn of haar muzieksmaak.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Maandag 28 oktober was Mister Bacchus Reinoud Staps te gast. In deze leuke editie van het radioprogramma heeft deze hobby fotograaf een kijkje in zijn dagelijkse leven gegeven. Hij vertelde uitgebreid over zijn jeugd, zijn werk, zijn muziekvoorkeuren en Cultureel Café Bacchus. Staps over zijn jeugd: “Ik was best wel een lastige puber. Ik was veel met andere dingen bezig dan met school“.  Over zijn hobby fotograferen: “Ik vind het geweldig om muzikanten in Bacchus op de gevoelige plaat vast te leggen en combineer zo mijn twee hobby’s”.  “Bij Bacchus proberen wij een podium te bieden aan iedereen die een podium nodig heeft. We hebben wel eens gedacht aan samenwerking met bijvoorbeeld ‘De Oude Veiling’, maar uiteindelijk besloten dat niet te doen. Zo lang het gaat, gaat het”.

In het programma maakte mister Bacchus tevens bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de aflevering van maandag 4 november a.s. is musicus Robbert Tuinhof de gast. Deze tenorsaxofonist en bestuurslid van KCA is ook nog eens actuaris bij een grote verzekeraar.  Tuinhof zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn leven (zie foto). Wie weet kunnen we hem verleiden een stukje voor ons te spelen.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858 of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 29 oktober 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×