Architect en politicus Joop Kok in “Door de Mangel”

Afgelopen maandag was er opnieuw een zeer interessante gast in de studio van Radio Aalsmeer. In “Door de Mangel” was postbezorger Kees Kok de twaalfde gast en hij sprak uitgebreid over zijn werk, privéleven en hobby’s. Ook maakte hij bekend wie op maandag 2 december achter de microfoon mag plaats nemen: architect en politicus Joop Kok.
“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858 of via Twitter: #DoordeMangel. Maandag 25 november was postbezorger, jager en oud-voetbalscout Kees Kok te gast in een bijzondere uitzending van “Door de Mangel”. In deze editie van het radioprogramma dat gepresenteerd wordt door Mylène en Elbert Huijts, heeft de ras-Kudelstaarter verteld over zijn werk als postbezorger, over zijn tijd als voetbalscout bij Ajax en de KNVB, maar ook sprak hij zeer open over zijn overleden zoon Jochem.
Over zijn woonplaats heeft Kees ook een mening: “Kudelstaart heeft eigenlijk geen culturele historie. Het is een cultureel arm dorp”, zei Kok in de live-uitzending. En nog meer ideeën uitte de postbezorger: “De problemen met de jongeren rond het winkelcentrum komen deels ook door de architectuur. Het roept agressie op. Het blokje met het bloemenwinkeltje en de voormalige bank, kan zo gesloopt worden. Dan creëer je meer openheid.”

In het programma maakte Kees Kok ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 2 december a.s. is zijn broer, freelance architect en politicus Joop Kok de gast. Kees Kok wil graag weten waar die drive vandaan komt de politiek in te gaan. Joop Kok zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858 of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 25 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×