Peggy Vrijens in Cultureel Magazine

Zaterdag 16 november a.s. presenteren moeder Joke en dochter Mariëlle Wegman weer gezamenlijk het Cultureel Magazine. Deze week is Philip Paar in de uitzending om te praten over zijn optreden in “De Oude Veiling”. Rond 13.30 uur is vervolgens Eric Koller te gast. Deze upcoming cabaretier treedt op 23 november aanstaande op in het Crown Theater.
Na 14.00 uur is er opnieuw een gast in de studio die op de planken van het Crown Theater staat: Peggy Vrijens. Zij treedt op met de “Power Vrouwen” op 28 november en zal uitgebreid ingaan op deze show.
Natuurlijk is er tussen de bedrijven door aandacht voor alle andere Aalsmeerse culturele wetenswaardigheden. Kortom alle redenen om zaterdag te luisteren naar hèt culturele programma van Radio Aalsmeer.
Het “Cultureel Magazine” wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×