CDA in Aalsmeer Actueel

Op zaterdag 4 januari a.s. zijn Robbert van Duin (lijsttrekker) en Jaap Overbeek (fractievoozitter) van het CDA te gast in het actualiteitenprogramma “Aalsmeer Actueel”. Ook deze week worden vele actuele lokale politieke onderwerpen doorgenomen met de presentatoren van het Aalsmeerse nieuwsprogramma.

Natuurlijk worden ook de vragen die u als luisteraar telefonisch stelt, door de Aalsmeerse politici besproken. Het telefoonnummer van de studio is: 0297-325858, maar ook per e-mail kunt u uw vragen stellen: studio@radioaalsmeer.nl.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 31 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×