Journalist Han Carpay in "Door de Mangel"

Ook afgelopen maandag was er weer een zeer interessante gast in de studio van Radio Aalsmeer. In “Door de Mangel” was architect en politicus Joop Kok de dertiende gast op rij en hij sprak uitgebreid over zijn werk, privéleven en hobby’s.
“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Maandag 2 december was architect en politicus Joop Kok te gast in een interessante uitzending van “Door de Mangel”. In deze editie van het radioprogramma dat gepresenteerd wordt door Mylène en Elbert Huijts, heeft de van oorsprong Kudelstaarter verteld over zijn werk als architect, over zijn studententijd en zijn politieke aspiraties, maar ook sprak hij zeer open over zijn zoon die hij heeft afgestaan en de hereniging die plaatsvond ruim twintig jaar na zijn geboorte.
“In mijn jeugd was ik behoorlijk gelovig, het gaf mij antwoord op bepaalde levensvragen, maar ik heb het geloof ook als een behoorlijke zwaarte ervaren”, aldus Kok. Over zijn schoolperiode: “Als kleuter werd ik soms op mijn stoeltje vastgebonden en zelfs in de kelder gestopt, waarna de juf op het luik ging zitten”, vertelde de Aalsmeerder die vurig hoopt dat er nooit straat naar haar vernoemd gaat worden.

In het programma maakte Joop Kok ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 9 december a.s. is journalist Han Carpay de gast. Joop Kok wil graag weten welke ontwikkelingen er op stapel staan m.b.t. zijn nieuwswebsite, maar ook wat hij van de Aalsmeerse politiek vindt. Han Carpay zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

Gepubliceerd: 2 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×