SantaRun en Cultuurpunt op Radio Aalsmeer

Zaterdag 21 december is te gast in het Cultureel Magazine Janna van Zon. Zij zal in de live-uitzending praten met presentatrice Mariëlle Wegman over het nieuwe Cultuurpunt Aalsmeer. Tevens zal Radio Aalsmeer live verslag doen van de Aalsmeerse SantaRun, die zaterdag vanaf 12.00 uur plaatsvindt en start en finish heeft bij de Studio’s Aalsmeer.

Het “Cultureel Magazine” wordt iedere zaterdag uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Cultuurpunt Aalsmeer organiseert groepslessen muziek, dans, toneel en musical voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. De lessen worden gegeven door professionele docenten op drie locaties voor naschoolse opvang in Aalsmeer en Kudelstaart. Het aanbod is bedoeld voor alle kinderen, ook voor hen die geen gebruik maken van naschoolse opvang.

SantaRun
Vorig jaar werd de eerste Aalsmeerse SantaRun georganiseerd door de Rotaryclub AMU. Er werd toen € 8.000,- binnengehaald voor de Stichting Opkikker en de Moederverwendag.
Zaterdag 21 december 2013 wordt de tweede Aalsmeerse SantaRun gehouden. Dit jaar is zowel de start als finish bij Studio’s Aalsmeer en zijn de goede doelen de Stichting Hoogvliegers en de Moederverwendag. Het parcours is ca. 4,5 km. Zowel hardlopers en wandelaars kunnen deelnemen. Het gaat vooral om de gezelligheid en feeststemming bij de warming-up, tijdens de wandeling, na afloop met het optreden van Jan Leliveld en het afsluitende SantaRun-Après-ski-feest.
Radio Aalsmeer zal live verslag doen van deze happening vanaf 12.00 uur.

Gepubliceerd: 20 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×