Bomvol Cultureel Magazine

Zaterdag 18 januari is er weer een overvolle agenda in het Cultureel Magazine. Zo zal Jan Pannekoek u telefonisch bij praten over het Cinefleur Filmfestival dat zaterdag 25 januari a.s. plaatsvindt in ’t Anker aan de Oosteinderweg. Ook aanwezig in de studio is Janna van Zon. Zij komt de luisteraars informeren over de stand van zaken met betrekking tot het ‘stoepenplan’. En als klap op de vuurpijl een telefonisch onderhoud met Wouter Hamel. Wouter is een Nederlandse Jazz- en popartiest, die regelmatig verschijnt in tv-programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman. Wouter en band doen tijdens hun nagelnieuwe tour door het hele land op 1 februari het Crowntheater aan voor een optreden. Rond de klok van 13.30 uur vertelt hij daar telefonisch graag iets over.

Het “Cultureel Magazine” wordt iedere zaterdag uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×