"Nightshift" terug van weggeweest

Vanaf zaterdag 4 januari keert een oud programma terug op Radio Aalsmeer. Iedere zaterdagavond kunt u tussen 22.00 en 24.00 uur weer luisteren naar “Nightshift”, het muziekprogramma met love songs, ballads en easy listning. In het verleden werd “Nightshift” gepresenteerd door Theo van Kempen en Jan Peterse, vanaf 4 januari zal Cock Bareuh de knoppen bedienen. Ook kunt u gedichten opsturen welke door Cock voorgedagen zullen worden. U kunt deze opsturen naar studio@radioaalsmeer.nl.

“Nightshift” wordt elke week uitgezonden op zaterdag van 22.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×