Bram Landzaat geportretteerd in "Door de Mangel"

Maandag 10 maart 2014 is er weer een interessante Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt Bram Landzaat (o.a. oud-medewerker van Radio Aalsmeer en columnist bij de website Voetbal in Aalsmeer)  geportretteerd. Hij is de 27e gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Verras onze gast eens door een vraag te stellen, gewoon doen!!

Afgelopen maandagavond namen ook weer twee interessante Aalsmeerders plaats achter de microfoon. In het door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma “Door de Mangel”, heeft Engelien van der Weijden uitgebreid verteld over haar werk en passies. Van der Weijden noemt zichzelf “dromerig, bedachtzaam en impulsief”. In de uitzending vertelde zij dat ze vroeger in haar jeugd altijd in Kudelstaart heeft gewoond, samen met haar ouders en 2 zussen en broer. “Door een slijmbeursontsteking  ben ik noodgedwongen gewisseld van tekenarm en het was heel verrassend wat ik toen tekende. Met mijn rechterarm tekende in naar waarneming, met mijn linkerarm kwamen hele andere tekeningen naar voren. Het verwoordde meer wat ik van binnen beleefde”, aldus de beeldend kunstenares.  Ook droeg zij een gedicht voor dat zij zelf heeft geschreven en dat haar bewustwording van het er mogen zijn weergeeft.

In het programma maakte zij ook bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 10 maart a.s. mag Bram Landzaat (o.a. oud-medewerker van Radio Aalsmeer en columnist bij de website Voetbal in Aalsmeer) achter de microfoon plaatsnemen Van der Weijden kent Landzaat van een schrijversclubje, waar hij haar docent is. Zij vindt Bram veelzijdig en heeft een verhaal. Landzaat zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

 

Gepubliceerd: 8 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×