Maandag in "Door de Mangel" mesoloog Louise Nicolai

brilMaandag 31 maart 2014 is er weer een verrassende Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. In “Door de Mangel” is deze week Louise Nicolai de 30e  gast die door presentatoren Mylène en Elbert geportretteerd wordt. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandagavond nam er opnieuw een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon van Radio Aalsmeer. In het door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma “Door de Mangel”, heeft Hedwich Verbruggen uitgebreid verteld over haar persoonlijke leven. Zo heeft zij uitgebreid verteld over haar zoektocht naar authenticiteit. Tijdens deze zoektocht kwam zij onder andere Marc Rutten tegen. Zij heeft hem een aantal jaren geleden geïnterviewd en dit ook uitgebracht in een boekje. Op de bekende vraag zichzelf in drie woorden samen te vatten antwoordde Hedwich met: “leergierig, intuïtief creatief, open en ongeorganiseerd”. In de uitzending vertelde zij ook over haar hobby. Verbruggen schrijft en zingt haar eigen nummers, daarbij soms begeleid door Marc-Philippe Verschuren, de gast van de week daarvoor. Hedwich werkt in het hoger onderwijs: “Ik geef les, maar daarnaast zit ik in een aantal projecten die met onderwijs vernieuwing te maken hebben”.

In het programma maakte de singer/songwriter ook bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 31 maart a.s. mag Louise Nicolai achter de microfoon plaatsnemen. Zij is gespecialiseerd in mesologie, een manier die de westerse en oosterse geneeskunde verbindt. Verbruggen wil van haar weten waar haar interesse vandaan komt voor deze vorm van geneeskunde en hoe maakt je mensen vertrouwd met het onbekende oosterse deel? Nicolai zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 24 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×