"Dragnet" helpt band Serve the Sun

Serve the SunMaandagavond om 21.00 ontvangt het programma “Dragnet” de band “Serve the Sun” in de studio. Zij zullen een aantal nummers van het nog te produceren album  akoestisch ten gehore brengen. Tijdens de uitzending gaan de programmamakers proberen de droom van deze mannen uit te laten komen.  De band probeert voldoende geld bij elkaar te krijgen om hun kersverse album uit te kunnen brengen op vinyl en cd. Iedere luisteraar kan helpen, door te doneren via de website van “Serve the Sun”. Uiteraard kan je nu ook op de link klikken en deze mannen helpen om hun droom uit te laten komen.

Lees verder voor het bericht van “Serve the Sun” en de link.

Dragnet wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Op de website van de band is het volgende bericht te vinden:
Hoi! Wij zijn Serve The Sun uit Amsterdam. Al twee jaar maken we met veel plezier muziek met elkaar. Na een tof eerste jaar met optredens op o.a. Magneet Festival en Tivoli De Helling (voorprogramma The Veils) zijn we het afgelopen jaar druk bezig geweest met het opnemen van ons debuutalbum ‘Watching The Watchers’ in samenwerking met producer Pim van de Werken.

Na vele uren gespendeerd te hebben in de oefenruimte en studio zijn wij erg tevreden over het eindresultaat. Het is in onze optiek een gelaagde luisterplaat met ruimte voor het experiment geworden. Of zoals onze producer zegt: “een plaat die je met je koptelefoon en ogen dicht op de bank moet luisteren.”

Helaas is er in het huidige poptijdperk weinig plaats voor complexe muziek. Zeker bij platenmaatschappijen. Hierdoor hebben wij deze plaat helemaal zelf moeten financieren. Na studiotijd, mixen en masteren zijn we echter blut. Help onze droom uitkomen, zodat we ons album kunnen drukken op vinyl en cd. Alvast bedankt voor je steun!

Vriendelijke groet,

Tim, Job, Luuk, Manuel & Roland

See here for more.

Gepubliceerd: 5 april 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×