Weekend Magazine

NieuwsNieuwsMicrofoonHet Weekend Magazine is het nieuwe informatieve programma van Radio Aalsmeer, dat op  zaterdag 6 september officieel van start gaat.  Het programma wil aandacht besteden aan alle actuele zaken die spelen in Aalsmeer op cultureel, actueel en sportief gebied. Weekend Magazine wordt gemaakt door diverse teams die volgens een vast format iedere week hetzelfde programma zullen brengen. Aandacht voor culturele activiteiten, sportwedstrijden en actuele gebeurtenissen in Aalsmeer en Kudelstaart. Zo zijn er verslaggevers aanwezig bij diverse voetbalwedstrijden, zullen verenigingen uitgenodigd worden in de studio, zal er verslag worden gedaan van bijvoorbeeld de Pramenrace, de Feestweek, enz.

Om aan zoveel mogelijk evenementen aandacht te kunnen besteden, is het programma nog op zoek naar verslaggevers, reporters en redactieleden. Wilt u ook mee werken aan het Weekend Magazine? Neem dan contact met ons op!

Het “Weekend Magazine” wordt vanaf 6 september iedere zaterdag en  zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 augustus 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×