Predikant in ‘Door de Mangel’

Martijn Piet Oegandese trommelIedere week ontvangt het presentatie duo Mylène en Elbert Huijts in hun talkshow ‘Door de Mangel’ op maandagavond een (on)bekende Aalsmeerder. In het programma wordt tussen 19.00 tot 20.00 uur de gast de hemd van het lijf gevraagd.

Afgelopen maandag nam re-integratie specialist Robert-Jan Jansen plaats achter de microfoon. Op de bekende openingsvraag vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de geboren Hoofddorper met: “enthousiast, mensen-mens en positief”. Robert-Jan vertelde in een traditioneel christelijk gezin opgegroeid te zijn, maar dat er in dat gezin soms ook beroering was: “Vooral in de relationele sfeer waren er spanningen. Mijn ouders zijn ook op latere leeftijd gescheiden”, aldus Jansen. Hij is na de MAVO begonnen bij een automaterialenzaak en werkte zich uiteindelijk op tot directeur en eigenaar van Social Return, een personeel advies bureau. “Soms best een pittige job, maar mijn gezin brengt mij rust en daarom heb ik als voorwerp ook een foto van mijn gezin meegenomen”.

Natuurlijk heeft Robert-Jan ook weer een nieuwe gast benaderd. Komende maandag zal Martijn Piet aan de studiotafel aanschuiven. Jansen wil hem graag wat meer zichtbaar maken en wil weten wat het drijft en hoe hij de gemeente bijeen weet te houden. Ook Piet zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze voorganger van de Levend Evangelie Gemeente, drummer en Afrika liefhebber. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×