Bloemist Ron Borgman in 'Door de Mangel'

Zokei Ron Borgmanals iedere week ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts in hun populaire talkshow ‘Door de Mangel’ op maandagavond een (on)bekende Aalsmeerder. Tussen 19.00 tot 20.00 uur wordt iedere week de gast de hemd van het lijf gevraagd.

Afgelopen maandag nam danseres en studente ‘Maatschappelijk werk en dienstverlening’ Lotte Borgman plaats achter de microfoon. Op de bekende openingsvraag vraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de geboren Aalsmeerse met: creatief, denker en passievol. Tijdens deze aflevering bleek dat Borgman heel dankbaar is naar haar ouders toe. “Mijn moeder heeft een groot hart en is enorm behulpzaam. Ik leer veel van haar en ik mag zeggen dat ik dankbaar ben haar als moeder te hebben”. Het voorwerp dat zij meenam naar de studio, was dan ook het beeldje van een ballerina dat zij van haar ouders kreeg toen zij slaagde voor haar HAVO-diploma. Dat zij een zeer sociaal mens is bleek ook uit haar muziekkeuze (een nummer gemaakt door haar vriend) en haar keuze voor de gast van volgende week: haar vader. Daarnaast vertelde zij honderduit over de voorstelling die zij samen met haar broer aan het voorbereiden is en in april opgevoerd gaat worden.

Natuurlijk heeft Lotte ook weer een nieuwe gast benaderd. Ze houdt het dicht bij huis en heeft haar vader Ron Borgman gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. “Mijn vader is een heel gezellige, lieve en enthousiaste man met veel passie voor zijn werk en hobby’s”, aldus de dansende maatschappelijk werkster. Borgman is jarenlang bloemist geweest en is tegenwoordig chauffeur van kinderen met een geestelijke beperking. Ook Ron zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze oud bloemist. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 december 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×