Agent Erik, minder zwerfaval en grappige Twitterhits

trash-99257_640Altijd al een vraag willen stellen aan een politieagent? Dit kan vrijdagavond 27 maart tijdens het programma ‘Vrijdagavondcafé’ op Radio Aalsmeer. Wijkagent Erik van den Brun is namelijk te gast met zijn maandelijkse politierubriek. Vragen kunnen worden gesteld via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé, door de programmamakers een tweet te sturen of door tijdens de uitzending te mailen (studio@radioaalsmeer.nl) of bellen (0297-325858) naar de studio.

Natuurlijk schuiven er ook deze editie weer gasten aan. Yvette Koehler komt vertellen over haar actie tegen minder zwerfafval van zaterdag 28 maart aanstaande. Samen met andere Aalsmeerders wil zij het Heegstrapark opschonen.

Daarnaast hoor je ook deze week natuurlijk weer de Soul Showclassic, neemt Ron een duik in het Top 40 hitarchief en is er de Twitterhit. Aangezien het bijna 1 april is, zijn de programmamakers deze keer op zoek naar grappige nummers. Deelnemen kan uiteraard via Twitter, maar ook via Facebook en per mail. De winnaar maakt kans op twee kaartjes voor een film naar keuze in de Crown Cinema.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 maart 2015 om 12:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×