Ralph Reinders gemangeld

hondenriemIn het programma ‘Door de Mangel’, dat elke maandagavond te beluisteren is, staat wekelijks een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal. Tussen 19.00 tot 20.00 uur worden door broer en zus Elbert en Mylène Huijts vele vragen op de gast afgevuurd. Het bekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Komende maandag is ondernemer Ralph Reinders aan de beurt om gemangeld te worden.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag 23 maart was Frans Huybregts te gast in DdM. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “enthousiast, non-conformistisch en gedreven”. De bijna 50-jarige Brabander van geboorte vertelde over zijn bijzondere relatie met zijn zoon Matthijs. “Hij noemt mij altijd zijn broer, die hij nooit had”, aldus de Uiterweg-bewoner. Als voorwerp nam Frans een yogamatje mee naar de studio. “Yoga heeft mijn leven behoorlijk gedraaid. Een dag zonder yoga, is een dag niet goed opgestart!”Natuurlijk heeft Frans ook weer een gast uitgenodigd voor maandag 30 maart. In de 82ste editie van de Aalsmeerse talkshow zal ondernemer en directeur van ‘Dutch Credit Brokers’ naar de studio te komen.

Reinders heeft zich o.a. gespecialiseerd in de bemiddeling van kredietverzekeringen en helpt zijn klanten zich te beschermen tegen niet betalende debiteuren. Huijbregts wil weten waar hij de passie vandaan haalt en hoe zijn bedrijf de crisis overleeft heeft.Wilt u weten wat Ralph daarop zal antwoorden en wat hij allemaal te vertellen heeft? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Ralph zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 23 maart 2015 om 22:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×