Frans Huijbregts te gast in ‘Door de Mangel’

Frans Huijbregts3In het programma ‘Door de Mangel’, dat elke maandagavond te beluisteren is, staat wekelijks een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal. Tussen 19.00 tot 20.00 uur worden door broer en zus Elbert en Mylène Huijts vele vragen op de gast afgevuurd. Het bekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt er voor dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Afgelopen maandag was jazz zangeres Katelijne van Otterloo aan de beurt om gemangeld te worden.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag 16 maart was jazz zangeres Katelijne van Otterloo te gast in DdM. Op de bekende openingsvraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde zij met: “creatief, levensgenieter en ongeduldig”. De uiterst charmante Uiterweg-bewoonster is getrouwd met Bas van Otterloo, de zoon van… Naast haar vele zangwerk is zij directeur van haar eigen artiestenburo Van Otterloo. “Het boeiende aan dit werk is het maatwerk dat je kan leveren, met mensen meedenken en ‘echt het verschil kunnen maken door je creativiteit en kennis”, aldus Van Otterloo.

Natuurlijk heeft Katelijne ook weer een gast uitgenodigd voor maandag 23 maart,. In de 81ste editie van de Aalsmeerse talkshow zal Frans Huijbregts naar de studio te komen.

Volgens Katelijne kent heel Aalsmeer Frans. “Maar kennen wij hem allemaal wel zo goed? Hij is altijd vrolijk en houd hij dat wel altijd vol? Graag wil ik wel eens de andere kant van Frans leren kennen”,  aldus de jazz zangeres.

Wilt u weten wat Frans daarop zal antwoorden en wat hij allemaal te vertellen heeft? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Frans zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 22 maart 2015 om 21:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×