Twitterhits maart: van lichaamsdelen tot humor in 'Vrijdagavondcafé'

twitter-117595_640Het programma ‘Vrijdagavondcafé’ heeft elke week een Twitterhit. Luisteraars kunnen rondom een bepaald thema hun favoriete lied insturen (onder meer via Twitter) en op deze manier kans maken op twee kaartjes voor de Crown Cinema.

Vrijdag 10 april zet presentator Ron alle Twitterhits van de maand maart op een rij. Er komen namelijk wekelijks zoveel inzendingen binnen, dat de programmamakers hebben besloten om aan het einde van elke maand een speciale uitzending met Twitterhits te maken.

Thema’s van de maand maart waren Nederlandse zangeressen, dansplaat, lichaamsdelen en komische nummers. Uiteraard komen de winnende liedjes voorbij, maar ook platen die niet tot winnaar zijn verkozen passeren de revue. Dus luister lekker vrijdag vanaf 21.00 uur!

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 april 2015 om 18:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×