Zomer op Radio Aalsmeer

ZonVerschillende programma’s houden in juli en/of augustus een zomerstop. Dit in verband met vakanties van presentatoren en technici. De programmamakers van ‘Halte Zwarteweg‘ zijn afwezig in de maand juli. Het team van ‘Vrijdagavondcafé‘ houdt in juli en augustus zijn radiodeuren gesloten. Op de tijdstippen van deze programma’s hoor je zomerse muziek. De presentatoren en technici van ‘Door de Mangel‘ genieten van 6 juli tot 17 augustus van hun vakanties. Zij zenden herhalingen uit. Klik hier voor het schema van de te herhalen programma’s. De radiomakers van ‘Let’sGo2theDisco‘ waren van 10 juli tot 31 juli niet in de studio te vinden.

De vele andere programma’s houden in principe tijdens de zomer hun radiodeuren geopend. Daarnaast zendt Radio Aalsmeer ook dit jaar (waarschijnlijk op 30 augustus) weer de Zomerse 50 uit. Dit is een hitlijst bestaande uit favoriete zomerhits van luisteraars. Ook stemmen? Dit kan op: www.zomerse50.nl.

Gepubliceerd: 6 juli 2015 om 11:47 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×