Jasper Schouten 90ste gast 'Door de Mangel'

Vorige week ontvingen Mylène en Elbert de eerste gast in het nieuwe seizoen van ‘Door de Mangel’. Afgelopen maandag was Coen Eveleens te gast. Hij vertelde onder meer over zijn werk bij jachthaven ’t Drijfhuis en als hovenier. Tijdens de uitzending belde zelfs een tevreden klant om hem te vragen wat het geheim van een rechte heg is. Tevens maakte hij de 90ste gast bekend. Op 24 augustus schuift zanger Jasper Schouten (foto) achter de microfoon. Coen wil van hem weten wat zijn volgende stap als zanger is, nadat hij de talentenshow ‘Stem van Novelle’ heeft gewonnen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 augustus 2015 om 20:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×