De man achter DJ Nista in 'Door de Mangel'

DJ Nista‘Door de Mangel’ is de wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer waarin  een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal staat. De gast van vorige week was jeugdcoach en jongerenwerker Tessa Westerhof.  Deze gedreven jonge dame herkende zichzelf in de woorden sociaal, Binding en mensen.  Zij wist als dochter van een huisarts en psychologe en kleindochter van een fysiotherapeut al snel dat zij met jongeren wilde werken.
Presentatoren Mylène en Elbert ontvangen maandag 14 september ook weer een interessante Aalsmeerder. De 93ste gast die live door de mangel gehaald zal worden is Ronny Nisters, beter bekend als DJ Nista. Hij is een ambitieuze DJ uit Aalsmeer en Tessa wil graag weten wie de man achter DJ Nista is.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 september 2015 om 21:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×