Soundsation in ‘Vrijdagavondcafé’

SoundsationIn Vrijdagavondcafé tussen 21.00 en 23.00 uur is het deze week weer de hoogste tijd voor Marc’s Culinaire Kookwekker met Marc Eveleens van Culiworks. Om alvast in de stemming te komen gaat Marc de luisteraars meer vertellen over het december-snoepgoed, de soorten, herkomst, traditie en natuurlijk hoort daar een lekker recept bij met een vleugje lol.

In de studio ontvangen Ron en Caroline verder Willie en Anja over het jubileumconcert van Popkoor Soundsation en is er de bekendmaking van de winnaar van 2 kaarten voor de Revue Kudelstaart.

De wekelijkse Twitterhit staat in het teken van ‘Donker’, een thema dat goed past bij deze tijd nu het weer vroeg donker is einde middag. Geef jouw Twitterhit die je met ‘Donker’ in de titel kunt verzinnen maar alvast door via Twitteraccount: Vrij_avondcafé en maak daarmee kans op 2 kaarten voor een film naar keuze voor twee personen in Bioscoop Aalsmeer.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 november 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×