Lianda van der Schilden: 'Radiowerk dwingt mij dingen te leren'

Lianda vd SchildenElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt deze week programmamaker en presentatrice van Radio Revue Lianda van der Schilden aan het woord. De docente Engels op het Alkwin Kollege treedt min of meer in de voetsporen van haar vader. Zij begon radio te maken op haar 22ste. Zij schreef toen muziek, speelde gitaar en zong. Na een bezoek aan Radio Aalsmeer dacht zij: “Dat kan ik ook, dat wil ik ook!” Na een jaar ‘Lion’s Radio’ (een eerbetoon aan haar vader), maakt zij nu samen met Robert Arendse ‘Radio Revue’.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 28 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×