Terugblikken en vooruitkijken in ‘Aalsmeer Politiek’

Jeroen Nobel2De Aalsmeerse burgervader heeft het druk, want zaterdag 2 januari begint ‘Aalsmeer Politiek’ het nieuwe jaar met waarnemend burgemeester Jeroen Nobel en wethouder Jop Kluis. Voor Nobel is dat het tweede ‘optreden’ op de radio in drie dagen. Men blikt terug op de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar en hoe deze in het komende jaar een vervolg krijgen, zoals o.a. de ontwikkeling van de dorpskern en de verkeersontsluiting van Oosteinde naar de N201. Verder komen punten van besluitvorming aan bod die in 2016 op de agenda staan.

Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 december 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×