Peter Boogaard: 'Muziek geeft mijn stemming positieve zwaai'

Peter BoogaardElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna Maria Mantel. En dus werden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In deze serie komt dit keer een van de medewerkers van het eerste uur aan het woord. Peter Boogaard laat muziek zijn stemming positief beïnvloeden. De projectbegeleider infrastructuur is gestart bij de sportredactie van Radio Aalsmeer en presenteert al jaren zijn eigen programma ‘Met Peter in de Ether’. Zijn programma wordt ook beluisterd in Canada, België, Marokko en Zuid-Afrika.

Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 25 januari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×