ECO-school en musicalkids in ‘Let’s Go’

Let's Go_160208Vrijdag komen leerlingen van de Westplas MAVO bij Kim en Joey vertellen over hun ECO-school. Wat is dat eigenlijk en wat moeten de leerlingen hiervoor doen? Verder was afgelopen zaterdag ‘Sprookjesboom, de Musical’ in het theater en enkele Aalsmeerse en Kudelstaartse kinderen stonden hierin op het toneel. Zij komen vertellen hoe het was om in een echte musical op te treden. Wil jij hen wat vragen? Vraag het aan Kim en Joey op Facebook, mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio!

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 februari 2016 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×