Frans van der Wee: 'In het begin durfde ik niet te presenteren...'

Frans van der WeeElke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ komt deze week in de 20e editie de oud koster van de Hervormde kerk en tegenwoordig conciërge op een middelbare school Frans van der Wee aan het woord. Frans is getrouwd met Hetty en maakt programma’s met haar en met zijn dochter Daphne van Dillewijn. “Nu heeft zij, net als ik, het radiovirus te pakken. We doen dit nu samen een half jaartje. Geweldig. We voelen elkaar zo aan”.

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 29 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×