Pleegmoeder en presentator gemangeld

Daphne van Dillewijn‘Door de Mangel’ is een wekelijks programma waarin een Aalsmeerder of Kudelstaarter centraal staat. Een uur lang wordt de gast de hemd van het lijf gevraagd en leert u iedere maandag weer een plaatsgenoot beter kennen. En Aalsmeer kent vele interessante inwoners! Vorige week was het docent levensbeschouwelijke vorming Peter Mosk die bevraagd werd. De drie woorden die op hem van toepassing zijn, zijn: samen, humor en echt. Mosk is docent, maar daarnaast een fervent motorcoureur op het circuit van Zandvoort. “Ik probeer een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mijn leerlingen’, aldus Mosk. Uiteraard heeft deze Kudelstaarter ook een nieuwe gast uitgenodigd voor 115e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 15 februari komt Daphne van Dillewijn om 19.00 uur naar de studio. Van Dillewijn is juf op een basisschool en actief bij Radio Aalsmeer als presentatrice, maar Mosk wil graag van haar weten waar haar enthousiasme vandaan komt om een pleegkind in huis te nemen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 februari 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×