Frank Bunnik: 'Het gaat mij om de muziek en het verhaal'

Al weer voor de 29e keer deze week het Radio Aalsmeer-interview. Elke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ deze week in de 29e editie TV geluidsman en Top 40-kenner Frank Bunnik. De in Alphen ad Rijn woonachtige Frank maakt wekelijks het programma ‘De laatste Loodjes’ op zondagavond. Toen hij begon met radiomaken was het nog echt puberradio. “Er belde wel eens een man kwaad op. Radio Aalsmeer is nu zoveel anders en professioneler”, aldus Bunnik.

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 30 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×