Geschiedenis en rolstoeltennis bij ‘Halte Zwarteweg’

Elke donderdag wordt het programma uitgezonden dat een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare dagbesteding samen maakt. In deze uitzending is er een interview te beluisteren met de stichting Oud Aalsmeer. Deze stichting houdt op allerlei manieren de lokale geschiedenis levend. Verder is er een terugblik op de open dag die de Esther Vergeer Foundation op 4 mei jl. organiseerde bij tennisvereniging All Out in Aalsmeer. Deze dag was speciaal voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar oud met een lichamelijke beperking, die willen leren rolstoeltennissen.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×