‘Echt Hollands’ speelt in op gevoel

Woensdag 22 juni is Truus Hoogendoorn te gast in het programma dat alleen maar Nederlandstalige muziek draait. Hoogendoorn heeft onlangs de opleiding tot ‘vingerreflextherapeute’ afgerond. Deze therapie speelt in op de gevoelens en emotie van degene die behandeld wordt. Dat is tevens de bedoeling met het thema van de muziek woensdag, er worden namelijk gevoelige Nederlandstalige nummers gedraaid die inspelen op de emotie van de luisteraar.

Echt Hollands‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 juni 2016 om 22:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×