‘Door de Mangel’ gaat veranderen

In september gaat het nieuwe radioseizoen van start. Dat betekent veranderingen in de programmering, maar ook de bekende talkshow ‘Door de Mangel’ zal enkele veranderingen doorvoeren. Het tijdstip van 19.00 uur blijf gelijk, maar in de (vaste) vraagstelling komen wel enkele veranderingen. Maandag 5 september zullen presentatoren Mylène en Elbert Huijts duidelijk maken wat bollen en stellingen te maken hebben met het interviewprogramma. De eerste gast die op deze nieuwe manier geïnterviewd gaat worden, is Paul van Leeuwen. Deze Kudelstaartse manager bij HeadFirst is uitgenodigd door Peter van de Bergen, de gast van afgelopen maandag. Peter vertelde uitgebreid over zijn hobby vissen en beroep als bliksembeveiliger. Hij wil graag weten welke spannende hobby’s Paul heeft.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 augustus 2016 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×