Vrijdagavondcafé weer terug

Na een hele zomer lang ‘Ron’s Vrijdagavond Zomer Muziekcafé’, is het aanstaande vrijdag om 21.00 uur weer tijd voor het reguliere ‘Vrijdagavondcafé’. Samen met Caroline, Deborah en Kirsten ontvangt Ron weer leuke en boeiende gasten in de studio. Daarnaast zijn natuurlijk de vaste rubrieken weer te horen. Zo is eens per maand wijkagent Aalsmeer Centrum Erik van de Brun te horen met preventieve tips en politienieuws en is radiokok Marc Eveleens er eens per maand met zijn culinaire kookwekker. Ook heeft Deborah haar eigen social media rubriek over alles wat haar online opviel in Aalsmeer en Kudelstaart en is periodiek ook het mini-magazine van Kirsten te horen met uitgaantips in de regio en lifestyle. Nieuw is de maandelijkse muziekrubriek van radiocollega Meindert, waarin we op een luchtige manier ingaan op een bepaalde hit of artiest. Daarnaast het radiospelletje Soundmemory, de Twitterhit, de Soulshow-classic, Ron’s Top 40 Hitarchief en de gezellige meezinger. Reden genoeg dus om op vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur af te stemmen op Radio Aalsmeer voor Vrijdagavondcafé.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 september 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×