'Weekend Magazine' weer op locatie!

Na al het ‘geweld’ van de Pramenrace op zaterdag, waarvan het ‘Weekend Magazine’ rechtstreeks verslag heeft gedaan, zoekt het actualiteitenprogramma zondag 11 september de betrekkelijke rust op van ’t Fort Kudelstaart. In het kader van het ‘werelderfgoedweekend’ is het monumentale gebouw zondag de gehele dag open en zal de locatiestudio van Radio Aalsmeer weer opgebouwd worden. De heren technici is geen rust gegund!

In de uitzending die deze keer gepresenteerd wordt door Mylène en Elbert Huijts o.a. aandacht voor: de Superburendag van Schiphol, de KWF Korenmarathon, Stoptober, 50 jaar Amstelveens Poppentheater en de voetbalwedstrijden van FC Aalsmeer en RKDES. Ook kunt u kennismaken met een nieuwe rubriek: ‘De Boekenhoek’ met Constantijn Hoffscholte. Muzieksamenstelling: Jan van Veen en techniek: Olaf Huijts, Lennart Bader en Niels Tenhagen.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 september 2016 om 21:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×