Atletiek in ‘Halte Zwarteweg’

Halte Zwarteweg is een informatief programma dat wekelijks gemaakt wordt door groep cliënten en vrijwilligers van de Heliomare Dagbesteding Aalsmeer. Donderdag 6 oktober kunt u om 18.00 uur luisteren naar een interview met Marjethe Verhoeven van Atletiek Vereniging Aalsmeer. Zij vertelt onder meer welke vormen van atletiek er worden beoefend bij de vereniging en wordt er verder ingegaan op het verleden en toekomst van de vereniging.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×