Praatpaal in AH Praamplein

Op zondag 30 oktober viert Radio Aalsmeer 25 uur lang met live-radio haar 25-jarig bestaan. Ter ere van dit jubileum is de Praatpaal tijdelijk verhuisd van onze studio, naar de Albert Heijn op het Praamplein. Aldaar kunt u uw favoriete verzoekplaat aanvragen door uw berichtje in te spreken in de praatpaal. Voor je eerste liefde van toen, je favoriete leraar op school, je collega. Voor mensen die er nu voor je zijn of mensen die er niet meer zijn. Druk op de knop en volg de instructies.

Oproep omtrent jubileumuitzending
De programmamakers zijn op zoek naar herinneringen, speciale momenten en fragmenten van uitzendingen uit de afgelopen 25 jaar. Iedereen die hieraan een bijdrage kan leveren, wordt opgeroepen te reageren via jubileum@radioaalsmeer.nl. Verder nodigt Radio Aalsmeer oud-medewerkers van harte uit om aanwezig te zijn tijdens dit heugelijke moment en een stukje radiogeschiedenis mee te beleven.

De Jubileum-uitzending RA25 wordt uitgezonden op zondag 30 oktober a.s. van 00.00 -00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×