Windsurfen met ‘Vrijdagavondcafé’

Vrijdagavond 7 oktober gaan van 21.00 tot 23.00 uur de deuren van het gezellige Vrijdagavondcafé weer open. Ron en Deborah ontvangen onder andere windsurfer Rick die afgelopen zondag heeft meegedaan aan de grote prijs van Aalsmeer. Een kort verslag over zijn ervaringen en prestaties. Ook staan de programmamakers natuurlijk stil bij ‘Ferry Maat in Aalsmeer’, dat komende zaterdag gaat plaatsvinden en heeft Deborah haar maandelijkse social media rubriek. Verder maken de luisteraars weer kans op een setje van twee bioscoopkaarten voor een film naar keuze in Bioscoop Aalsmeer door het meedoen aan de Twitterhit. Deze week is het thema van de Twitterhit: ROOD. Welk nummer weet jij te verzinnen bij dit thema? Geef het maar alvast door via Twitteraccount: Vrij_avondcafé of via een reactie op de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Bellen tijdens de uitzending kan natuurlijk ook op (0297) 325858 of mailen naar studio@radioaalsmeer.nl. Tenslotte natuurlijk heel veel muziek, waaronder Ron’s gezellige meezinger, de Soulshow-classic en Ron’s Top 40 Hitarchief en een kandidaat in het radiospelletje Soundmemory.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 oktober 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×