Radio Aalsmeer viert jubileum met nieuwe website

Afgelopen zondag 30 oktober vierde de lokale omroep Radio Aalsmeer haar 25-jarig bestaan. Er werd uitgebreid stilgestaan bij het jubileum met een 25-urige live marathonuitzending, een ontbijt voor de medewerkers en receptie voor vele genodigden. Tijdens de receptie vond eveneens een belangrijke mijlpaal plaats: burgemeester Nobel onthulde de nieuwe baanbrekende website van de omroep. Hij gaf direct een demonstratie van de nieuwe functies, waaronder het eenvoudige delen van uitzendingen en fragmenten voor mensen onderling. Nobel had een dergelijke website van zo’n goede kwaliteit niet eerder gezien. Het onderstreept volgens hem de professionaliteit van de omroep. Fotograaf Arjen Vos maakte van alle programmamakers prachtige portretfoto’s in de Historische Tuin. De jubileumuitzending bereikte haar hoogtepunt in het laatste uur waarin het oprichtingsjaar 1991 centraal stond. Een groep medewerkers van het eerste uur die nog altijd actief zijn, sloten de dag af met de eerste woorden en plaat die ooit op Radio Aalsmeer te horen waren, Seal met The Beginning. Alle uren zijn terug te vinden op de nieuwe website: www.radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 1 november 2016 om 7:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×