Wethouder en molenaar Jop Kluis 150e gast in ‘Door de Mangel’

Op Sinterklaasavond ontvingen Mylène en Elbert Huijts politicus en voorzitter van de Aalsmeerse feestweek René Martijn in ‘Door de Mangel’. De dierenliefhebber vond het erg moeilijk om drie woorden te bedenken die typerend zijn voor zijn persoon. Daarom bedachten de presentatoren er aan het eind van het programma er een paar voor hem: prater, einzelgänger programmatisch, creatief en dierenvriend. Een schot in de roos volgens Martijn die in zijn jeugd in een kindertehuis heeft gezeten. Op de vraag van Dorine Strampel uit de vorige editie van de Aalsmeerse talkshow hoe hij zijn toekomst ziet bij de feestweek, antwoordde de Amsterdammer van geboorte: “Als mijn gezondheid het toelaat, hoop ik nog wel even te blijven zitten. Ik zal eerder stoppen met de politiek dan met de feestweek”.

Als 150e gast op maandag 12 december heeft Martijn natuurlijk ook weer een nieuwe gast gevonden. Hij heeft het in de AB-familie gehouden en wethouder en molenaar Jop Kluis gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. Van zijn collega wil hij graag weten hoe je molenaar kunt worden. “Ik hoop dat hij het niet alleen over politiek gaat hebben, maar ook over zijn hobby’s muziek en de korenmolen De Leeuw. Het antwoord op deze vraag komende maandag om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×