‘Door de Mangel’ interviewt raadslid Danny Tol

Als op één na laatste gast in 2016 ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts wethouder en molenaar Jop Kluis in ‘Door de Mangel’. De projectmanager kwam tot twee kernwoorden voor zichzelf: doelgericht en pragmatisch. De Amsterdammer van geboorte voelt zich Aalsmeerder, maar blijft in zijn hart toch ook een hoofdstedeling. “Ik heb daar wel een veilige jeugd gehad en werd toentertijd door iedereen op straat gecorrigeerd”. Kluis woont in het centrum, maar zou in heel Aalsmeer kunnen wonen. Behalve in Nieuw-Oosteinde dan, bekende de wethouder die toevallig in deze functie is gerold. Daarnaast is Kluis molenaar en liefhebber van de natuur. Als hij de loterij wint, zou hij graag een schip kopen en de organisatie Sea Sheppard gaan helpen in de Antarctische Oceaan.

Voor maandag 19 december heeft Kluis uiteraard ook een nieuwe gast gevonden. Ook Jop heeft het in de AB-familie gehouden en raadslid en bouwkundige Danny Tol gevraagd als laatste gast in 2016 naar de studio te komen. Van zijn partijgenoot weet hij dat hij ontzettend scherp is in analyses, tot wel vier cijfers achter de komma. “Dat is misschien een voorwaarde voor zijn werk als bouwkundige, maar in het normale leven lijkt mij dat ontzettend lastig. Hoe gaat hij met dat spanningsveld om? Het antwoord op deze vraag komende maandag om 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 15 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×