'Vrijdagavondcafé' luidt het jaar uit

Het ‘Vrijdagavondcafé’ staat in het teken van de laatste werkdag met heel veel lekkere meezing muziek. Ron Leegwater heeft in dit speciale Muziekcafé de echte meezingers en meedansers uitgezocht van Kool and the Gang tot Jan Leliveld en van Hazes junior tot Earth Wind and Fire. Meezingen thuis is verplicht. Ook deze week een kandidaat in het radiospelletje Soundmemory die kans maakt op de mok met zijn hele naam erop. Zal er deze week een winnaar zijn?
En Ron ontvangt de wijkagent van Aalsmeer Centrum (foto) over veiligheid tijdens de Oud en Nieuw-viering. Zowel preventieve tips over inbraakgevoeligheid tijdens oudejaarsnacht als over veilig met vuurwerk en drank omgaan.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 december 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×