Lot Lohr leest voor tijdens de Nationale Voorleesdagen

Op 25 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Doel van deze actie is het promoten van voorlezen aan jonge kinderen, zowel thuis als in de opvang, op school en in de bibliotheek. Daarom heeft de bibliotheek Amstelland een rasechte voorlezer uitgenodigd in de bibliotheek Aalsmeer: Lot Lohr uit Sesamstraat.

Gek op woorden
Lot Lohr leest op zaterdag 28 januari voor uit dit prentenboek in bibliotheek Aalsmeer voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Wie kent haar niet? Al 29 jaar woont Lot in de bekendste straat van Nederland en kleurt daar met haar gezellige aanwezigheid de straat altijd een beetje mooier. Lot is ook gek op woorden! Woorden, woorden, woorden. Woorden vertellen verhalen: mooie, enge, grappige en zielige verhalen die je kan voorlezen. En dat komt ze heel graag doen. Grijp je kans en kruip lekker bij Lot voor een verhaal. Natuurlijk staat het prentenboek van het jaar De Kleine walvis centraal.

Lot Lohr leest op zaterdag 28 januari van 15.30 tot 16.15 uur voor in bibliotheek Aalsmeer. Voor de voorstelling geldt een toegangsprijs in de voorverkoop van €5,50 en voor bibliotheekleden €4,50. Per voorstelling mag één van de (groot)ouders gratis mee.

Foto: Amstelland Bibliotheken

Gepubliceerd: 19 januari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×