DownTown Ophelia krijgt steeds meer vorm

Het aftellen is begonnen voor de organisatie van DownTown Ophelia. Op 18 maart in de Ophelialaan op ludieke wijze aandacht gevraagd voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen als VI-personeel in alle winkels, bij de kappers en de horeca hun talenten laten zien. Iedereen die deze dag komt winkelen of de dagelijkse boodschappen in huis wilt halen, zal door dit bijzondere personeel geholpen worden.

Voorbereidingen
De organisatie is druk met alle voorbereidingen voor dit grote en unieke evenement. Op de braderie gaat het publiek een keur aan kramen aantreffen en op het podium vinden diverse optredens plaats, waaronder de Aalsmeerse volkszanger Danny Terp en de jongens van het Meezingteam uit Uithoorn. Twee keer zal de Stijldansgroep De Regenboog het podium mogen betreden voor een demonstratie. Deze dansers met een verstandelijke beperking zullen hierbij niet schromen om het publiek te betrekken bij hun dansen.

Modeshow
Op het podium komt ook een modeshow waarin kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking schitteren. Zij zullen kleding en schoenen showen van diverse winkels uit de Ophelialaan. Daarnaast zullen een tweetal kappers ervoor zorgen dat de modellen er piekfijn uitzien op de catwalk.

Ook Radio Aalsmeer
Naast de gezellige optredens is er nog veel meer te doen in de Ophelialaan, die speciaal is afgesloten voor het evenement. Bij verschillende winkeliers kan er iets speciaals gedaan worden en zal DJ René van Aken van House of Beats geïnteresseerden leren hoe je snel een leuke swingende mix in elkaar draait. Er kan ook gesport worden onder begeleiding van Sportservice Haarlemmermeer en voor de kinderen is er van alles te doen op het kinderplein. Springkussens, spelletjes, schminken en nog meer.
Tenslotte zal ook Radio Aalsmeer aanwezig zijn deze dag. Op welke manier, wordt later bekend gemaakt.

Promotie
Stichting DownTown Ophelia wil zoveel mogelijk mensen naar de Ophelialaan krijgen op 18 maart. Binnenkort komt de straat vol te hangen met promotiebanners, Lotte Zethof maakt geregeld leuke vlogs en bij de doelgroep wordt goed promotie gemaakt om veel deelnemers te krijgen. Hoe meer mensen er komen, hoe meer werk er voor de speciale deelnemers te doen is. Zij staan die dag in het middelpunt.

Meer informatie is te vinden op www.downtownophelia.nl of op Facebook.

Gepubliceerd: 24 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×