Sjaak Kok koninklijk onderscheiden

Op zaterdagavond werd Sjaak Kok tijdens de vrijwilligersavond van de Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES danig verrast. Op deze avond worden alle vrijwilligers die zich voor de club zetten, bedankt voor hun inzet. Voor de grensrechter van het eerste elftal werd dit wel een hele bijzondere avond.

Speciaal voor hem was burgemeester Nobel naar het clubgebouw gekomen en verraste hem met een koninklijke onderscheiding. Sjaak mag zich nu “Lid in de Orde van Oranje Nassau” noemen. Samen met zijn vrouw Meintje is Kok al sinds 1982 vrijwilliger bij de Kudelstaartse club. Naast grensrechter bij het eerste elftal keurt de Kudelstaarter o.a. de velden, fluit hij wedstrijden en is hij al jaren jeugdtrainer bij de jongste pupillen. Wie is er niet getraind door Sjaak? Een meer dan verdiend lintje voor een groot clubicoon!

Foto: RKDES-voorzitter Frans Kuipers feliciteert ‘Ridder’ Sjaak Kok (Natascha Kouwenhoven-Kok)

Gepubliceerd: 11 februari 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×