Gratis compost en afvalfestival

Afvalverwerkingsbedrijf Meerlanden organiseert op 25 maart de eerste editie van het ‘Begin van iets moois festival’. Bij de hoofdvestiging van de afvalverwerker aan de Aarbergerweg 41 in Rijsenhout zijn bezoekers van 9.00 – 15.00 welkom. Zij krijgen een kijkje achter de schermen van de GFT-fabriek en er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud.

Gratis compost afhalen bij de Milieustraat
Daarnaast is het ook Landelijke Compostdag. Net als voorgaande jaren kunnen bewoners van Aalsmeer die dag gratis Compost ophalen bij de milieustraat of gemeentewerf in hun woonplaats of gemeente. Gemeente Aalsmeer en Meerlanden bedanken de inwoners zo voor het scheiden van hun afval. Afhalen van compost kan bij de Milieustraat, Aarbergerweg 41, Rijsenhout; 9.00 – 16.00 uur.

Begin van iets moois festival
Kom ook naar het ‘Begin van iets moois festival’, een uniek festival in Rijsenhout waar je kunt ervaren dat afval het begin van iets moois is. Boordevol superleuke activiteiten voor jong en oud! Zo kun je bijvoorbeeld je eigen bloembom maken of een muziekworkshop trommelen op rommel volgen. Je kunt genieten van hapjes en drankjes bij de foodtrucks en tijdens een live tour zien hoe van ingezameld keuken- en tuinafval compost en groengas gemaakt wordt. Bezoek voor meer informatie de website: https://beginvanietsmoois.nl/festival/

Gepubliceerd: 15 maart 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×